Seikkailu Inarilla

LuontoTV:n tutkiva eräopas Sampsa Liimola seikkailee koko kesän Inarilla. Sampsa seikkailijoineen valtaa Inarijärveltä aution saaren ja elää karuissa eräoloissa koko kesän.

Seuraa LuontoTV:ltä Sampsan ja seikkailijoiden kesän etenemistä päivittäisistä videoraporteista.

Viimeisimmät tapahtumat näet tästä:


Nellimin erähotellin luonto-ohjaaja Lotta näyttää, miten kala otetaan Inarista. Koko kesän samoilla vesillä uistinta vetänyt Sampsa joutuu vain toteamaan suurimman kalan kunnian kolahtavan opastettavalle  heti ensi yrittämällä.

Aiemmin tapahtunut:

Saarileiristä sivistyksen pariin

Kesto: 2:38

Vaikka saari jäi taakse, ei Inaria niin vain jätetä. Seikkailu jatkuu talkoissa Nellimissä eikä viimeistä jalokalaakaan vielä ole vesistöstä nostettu. Pysykää siis tuhdolla!

Continue reading

Wanha Waskoolimies tarjoaa

Kesto: 5:29

Tankavaaran kultakylässä voi viettää ikimuistoisia synttäreitä monellakin tapaa. Kullanhuuhdonnan lomassa voi aterioida vähän paremminkin eikä tekemisestä ja näkemisestä tule puutetta. Oppaana Pertti Sukuvaara.

Continue reading

Andreasnuoran vankileiri

Kesto: 3:40

Inarijärven kaakkoislaidalla olevan Kaamassaaren ja Taplasaaren välisen Andreasnuoran keskivaiheilla sijaitsi sodan aikana saksalaisten vankileiri, jonka jäänteitä lähdimme etsimään. Saksalaiset olivat poistuneet, mutta onneksi jättivät harjukset.

Continue reading

Harjusta Santerin tapaan

Kesto: 1:09

Santeri noudattaa tiukasti gourmet -kokkien kultaista sääntöä: tuoreet aineet ja yksinkertaiset maut liikaa konstailematta. Hyvää tulee!

Continue reading

Käy katsomassa myös, miten yhteistyökumppanimme ovat seikailussa mukana!